Zoeken
  • Kelly Kal

Dag 2020 - Hallo 2021

Het jaar zit er bijna op. Een mooi moment om terug te blikken, want wat een bijzonder jaar is dit geweest. Hierbij een korte samenvatting van mijn 2020.


Hoogtepunten

Om te beginnen is het natuurlijk al een hoogtepunt op zich om met je eigen bedrijf, iedere dag opnieuw, te kunnen doen wat je leuk vindt! Zeker wanneer je met dieren werkt! Want zeg nou zelf, kun je je iets leukers bedenken dan dat? Ik in ieder geval niet.


Ik heb een heleboel nieuwe snuiten mogen verwelkomen in de uitlaatservice en het blijft ontzettend leuk om banden op te bouwen met zowel de hond als de eigenaren. Waar de ene hond al bij de eerste wandeling staat te stuiteren om mee te mogen, is de ander wat afwachtender. Sommige honden doen er zelfs maanden over om je te vertrouwen. Maar als dat vertrouwen er eenmaal is, geeft dat zo’n ontzettend fijn en trots gevoel!


De uitlaatservice is uitgebreid met een service voor dierverzorging aan huis. Hierdoor heb ik naast de honden ook met


een aantal super lieve katten mogen kennismaken! Wat is het leuk om mee te maken dat ook zij je bij de deur staan op te wachten en je kopjes tegen je benen geven wanneer je binnenkomt. En rustig de tijd nemen om heerlijk te kroelen en te spelen hoort er natuurlijk ook zeker bij!


Wat ook zeker een hoogtepunt is, is het vertr

ouwen en de loyaliteit die de eigenaren van alle dieren hebben getoond! De zorg van je huisdier aan een ander overlaten, is ontzettend spannend. Daar ben ik me 100% van bewust. Ik ben daarom ook ontzettend dankbaar en trots dat ik dit vertrouwen van zoveel mensen heb gekregen.


2020 is dus ook meteen het jaar waarin Uitlaatservice Oliver 1 jaar bestaat! 1 jaar van dagelijks wandelen, spelen en kroelen! Door weer en wind, maar ook zeker tijdens de heerlijke (soms hete) zomerdagen! 1 jaar lang iedere dag enthousiast begroet worden en dit ‘werken’ mogen noemen.


Dieptepunten

Helaas kent het jaar 2020 voor ons allen niet alleen hoogtepunten. Waar een eerste jaar voor een onderneming vaak al spannend is, kwam er dit keer natuurlijk nog een extra uitdaging bij. Ik ben daarom ook extra trots en vooral dankbaar dat Uitlaatservice Oliver na dit moeilijke jaar nog steeds bestaat!


Waar het iedere dag een feestje is om met dieren te werken, brengt dit ook een van de grootste dieptepunten met zich mee. Namelijk, het afscheid nemen. Met groot verdriet hebben zowel de eigenaren als ikzelf van een aantal van onze vriendjes afscheid moeten nemen. Ondanks dat je weet dat dit erbij hoort wanneer je dieren in je leven hebt, zal dit waarschijnlijk nooit wennen. Gelukkig kunnen we ons met de gedachte troosten dat de dieren een geweldig leven hebben gehad bij hun familie. Daar ben ik van overtuigd.


Hallo 2021

We mogen 2020 afsluiten en een nieuw jaar verwelkomen! Een jaar waar we vol goede moed aan gaan beginnen! Vanaf januari 2021 begin ik met 1-op-1 puppycursussen voor mensen met een pup vanaf 8 weken oud.

2021 is een jaar waarin ik doorga met het blij maken van honden en daarmee ook hun eigenaren. Een jaar waarin ik niet kan wachten om de blije koppies van de honden weer te zien na mijn vakantie. En hopelijk mag ik ook dit jaar weer kennismaken met nieuwe blije snuiten en hun eigenaren. 2021 wordt dus een jaar waarin we nieuwe hoogtepunten gaan beleven en vieren!


Hiermee sluit ik 2020 af. Ik bedank mijn klanten voor hun vertrouwen. En ik bedank jou voor het volgen van onze avonturen. Doe voorzichtig en heb een heel gelukkig en liefdevol 2021!26 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven